קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב סלק חזרת

רוטב סלק חזרת
אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סלק חזרת, סלט סלק חזרת, ו סלט סלק חזרת.

הוראות

1
במעבד מזון מצויד בלהב רטוש גס, חזרת לגרוס. לשנות להב בצורת S מתכת חזרת מערבולת כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף סלק; להסתחרר כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
מוסיפים חומץ, סוכר ומלח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
לגרד לתוך קערה, כיסוי, וצינה אטום עד ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
* לקנות בשוקי תוצרת מצויד היטב.
6
הפוך קדימה: להירגע עד 1 שבוע.