קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב סלק חזרת

רוטב סלק חזרת
אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סלק חזרת, סלט סלק חזרת, ו סלט סלק חזרת.

הוראות

1
במעבד מזון מצויד בלהב רטוש גס, חזרת לגרוס. לשנות להב בצורת S מתכת חזרת מערבולת כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף סלק; להסתחרר כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
מוסיפים חומץ, סוכר ומלח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לגרד לתוך קערה, כיסוי, וצינה אטום עד ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
* לקנות בשוקי תוצרת מצויד היטב.
6
הפוך קדימה: להירגע עד 1 שבוע.