רוטב ספגטי בבישול איטי נהדר עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 16 ומחירו 1.12 $ למנה . מנה אחת מכילה 175 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . 154 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, בזיליקום, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 66% . מתכונים דומים: בשר חזיר קלואה בבישול איטי עם רוטב אננס צ'ילי מתוק , רוטב עגבניות טריות בבישול איטי , ומתני חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחי טימין ועלי נענע .
הוראות
1
מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות, העגבניות המבושלות, 1 כוס יין אדום, זיתים ירוקים, 4 כפיות מלח ים, בזיליקום, אורגנו, פפריקה ופלפל קאיין בסיר איטי. הגדר את הכיריים למצב נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
1 ג'לפנו טרי שלם
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אבקת זרעי אהבה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
16 שיפודים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
בזמן שהסיר מתחמם, מניחים 3 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית ומבשלים 3/4 כוס בצל מתוק עד שהבצל רק מתחיל להתרכך, כ-2 דקות; מערבבים פנימה שן שום אחת. מבשלים את התערובת עוד 3 דקות לפני ערבוב פטרוזיליה ופטריות. מנמיכים את האש ומבשלים את התערובת כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הסוכר החום ומערבבים להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
בצל מתוק
מרק עגבניות שמנת
2 כוסות עגבניות משומרות מחית
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
בזמן שהפטרוזיליה והפטריות רותחים, מחממים 3 כפות שמן זית נוספות במחבת על אש בינונית ומערבבים פנימה את יתרת הבצל והנקניקייה. משחימים את הנקניק, מפרקים את הבשר לפירורים תוך כדי בישול, כ-10 דקות; מתבלים את התערובת בפלפל לבן וכמון.
יוצקים 1 כוס אדום למחבת ומגרדים את המחבת עם כף עץ כדי להמיס כל פיסות טעם חומות לתוך היין. מבשלים כ-10 דקות; יוצקים את תערובת הנקניקיות למחבת עם הפטרוזיליה והפטריות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה רק עד שכל החומרים הספיקו להציג את עצמם זה לזה, כ-10 דקות.