קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות10
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ספגטי בבישול איטי נהדר

רוטב ספגטי בבישול איטי נהדר
רוטב ספגטי בבישול איטי נהדר עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 16 ומחירו 1.12 $ למנה . מנה אחת מכילה 175 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . 154 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, בזיליקום, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 66% . מתכונים דומים: בשר חזיר קלואה בבישול איטי עם רוטב אננס צ'ילי מתוק , רוטב עגבניות טריות בבישול איטי , ומתני חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחי טימין ועלי נענע .

הוראות

1
מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות, העגבניות המבושלות, 1 כוס יין אדום, זיתים ירוקים, 4 כפיות מלח ים, בזיליקום, אורגנו, פפריקה ופלפל קאיין בסיר איטי. הגדר את הכיריים למצב נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
16 שיפודים16 שיפודים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
בזמן שהסיר מתחמם, מניחים 3 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית ומבשלים 3/4 כוס בצל מתוק עד שהבצל רק מתחיל להתרכך, כ-2 דקות; מערבבים פנימה שן שום אחת. מבשלים את התערובת עוד 3 דקות לפני ערבוב פטרוזיליה ופטריות. מנמיכים את האש ומבשלים את התערובת כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הסוכר החום ומערבבים להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
בצל מתוקבצל מתוק
מרק עגבניות שמנתמרק עגבניות שמנת
2 כוסות עגבניות משומרות מחית2 כוסות עגבניות משומרות מחית
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
3
בזמן שהפטרוזיליה והפטריות רותחים, מחממים 3 כפות שמן זית נוספות במחבת על אש בינונית ומערבבים פנימה את יתרת הבצל והנקניקייה. משחימים את הנקניק, מפרקים את הבשר לפירורים תוך כדי בישול, כ-10 דקות; מתבלים את התערובת בפלפל לבן וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מרק עגבניות שמנתמרק עגבניות שמנת
2 כוסות עגבניות משומרות מחית2 כוסות עגבניות משומרות מחית
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכיםל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
4
יוצקים 1 כוס אדום למחבת ומגרדים את המחבת עם כף עץ כדי להמיס כל פיסות טעם חומות לתוך היין. מבשלים כ-10 דקות; יוצקים את תערובת הנקניקיות למחבת עם הפטרוזיליה והפטריות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה רק עד שכל החומרים הספיקו להציג את עצמם זה לזה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות שמנתמרק עגבניות שמנת
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
5
יוצקים את תערובת הנקניקיות לבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מבשלים על נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
7
מוסיפים עוד יין אדום או מים במידת הצורך כדי למנוע מהרוטב להסמיך מדי ולהישרף בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 1/4 ק"ג מצנפת סקוטש או פלפלי האבנרו1 1/4 ק"ג מצנפת סקוטש או פלפלי האבנרו
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)641 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2ציפורןשום, כתוש וקצוץשום, כתוש וקצוץ1351 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים פרוסיםזיתים ירוקים פרוסים1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1חתיכות טופי הית' ברפפריקה הונגריתפפריקה הונגרית340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישורי נקניק איטלקי, תרמילים הוסרוקישורי נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2401 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום, או יותר במידת הצורךיין אדום, או יותר במידת הצורך4חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1kgsעגבניות מבושלותעגבניות מבושלות160דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל מתוק קצוץ דק, מחולקבצל מתוק קצוץ דק, מחולק