רוטב ספגטי פטריות-בקר
רוטב ספגטי פטריות-בקר הוא רוטב שמגיש 12. מנה אחת מכילה 105 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, מרק בקר, פטריות ורוטב עגבניות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו ספגטי עם רוטב פטריות בקר , רוטב ספגטי פטריות בקר וראגו בקר ופטריות עם ספגטי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הפטריות והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, רוטב העגבניות, המרק, פטרוזיליה, סוכר חום, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות.