רוטב ספגטי פיליפיני
רוטב ספגטי פיליפיני יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 721 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 104 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו בשר טחון, בצל, נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ספגטי פיליפיני, ספגטי בסגנון פיליפיני, ו ספגטי פיליפיני בסגנון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים בשר בקר טחון או חזיר ונפרדים מכפית עץ. לבשל עד חום מבושל דרך, על 5 דקות.
מערבבים נקניקיות, קטשופ בננה, רוטב עגבניות, וסוכר ומביאים לרתיחה. להפחית מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 15 דקות.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מעל ספגטי מבושל העליון עם אמריקאי מגורד או גבינת צ ' דר.