רוטב עגבניות טרי
רוטב עגבניות טרי עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. והוא יספק כ 45 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עגבניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: רוטב עגבניות טרי, רוטב עגבניות טרי, ו רוטב עגבניות טרי.
הוראות
הסר זרעים (או לגרוף אותם עם כף או להחזיק חצי ביד שלך לסחוט את הזרעים) ולחתוך עגבניות לתוך 1/2-in. קוביות. תניח בצד.
פרוסת שום דקה. ב 10-12-in. מחבת על אש נמוכה, לבשל שום בשמן זית עד שהוא רך וריחני, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ו-1 כפית. מלח ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים עד עגבניות לתת את הנוזל שלהם ולהתחיל בועה. להפחית את החום בינוני-נמוך או נמוך, כך הרוטב בעדינות רותח. מבשלים, חשופים ולא נגועים, עד שהשמן נפרד מהרוטב ורוב הנוזל התאדה, כ-30 דקות.
בינתיים, קוצצים בזיליקום. כאשר הרוטב נעשה, מערבבים בזיליקום ומוסיפים מלח לפי הטעם.
חמאה אותו: השתמש חמאה ללא מלח במקום שמן זית ובצל בינוני קצוץ במקום השום.
לחקור את תיקון עשב: נסה 1/2 ל 1 כפית. אורגנו טחון טרי, אזובית, רוזמרין, או טימין במקום בזיליקום.
להוסיף קצת חום: לזרוק 2 או 3 יבש צ ' ילי ארבול שלם עם השום עבור גרסה מעט חריף.
בחר יותר תוצרת: בתחילת שלב 3, להוסיף אחד עור וחציל בינוני קצוץ ומבשלים עד רך, על 10 דקות, לפני הוספת העגבניות.