רוטב עוף לבישול איטי
רוטב עוף לבישול איטי דורש מסביב 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתאים ל-16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם לחם בן יום, מרק עוף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוף בישול איטי קל ורוטב, כריכי עוף צ'דר בופאלו איטיים עם רוטב ראנץ, ו אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}.
הוראות
מניחים עוף בסיר עם מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מרתיחים 20 דקות, או עד מבושל דרך. מגניב, וחותכים לחתיכות.
בבישול איטי, מערבבים יחד עוף, לחם תירס, לחם, ביצים, בצל, מלח, פלפל, מרווה, מרק עוף ומרק עוף. מערבבים עד היטב מעורבב. נקודה במרגרינה.
כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 3 עד 4 שעות.
הסר את המכסה, ו fluff עם מזלג.
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.