רוטב פטריות בר נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. לרוטב הזה יש 268 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך שאלוט, מלח ופלפל, פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו רוטב פסטה פטריות בר, פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר, ו סטייקים בשר צבי עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
אטמי שאלוט קצרצרים, ואז מוסיפים את כל הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
3
לטגן עד רך שקוף, על 3 דקות.
4
יוצקים יין אדום, ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים בגל דמי, ומבשלים במשך 6 דקות, או עד הרוטב התעבה.