קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

רוטב פיצה תוצרת בית מאפס

רוטב פיצה תוצרת בית מאפס
רוטב פיצה תוצרת בית מאפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 16 . מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך מלח שום, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק), ו פיזזן אמריקאי ורוטב פיצה תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים עגבניות, מים ושמן זית בבלנדר או מעבד מזון; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
העברת תערובת עגבניות לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מערבבים סוכר, מלח שום וחומץ לתערובת עגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מעובה, 1 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח שוםמלח שום
חומץחומץ
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
4
יוצקים רוטב עגבניות לתוך בלנדר נקי או מעבד מזון לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד רוטב עגבניות הוא חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.