רוטב פלפל אדום
רוטב פלפל אדום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 5 . גשו לסופר וקנו את הפלפל, הפלפל, השרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות פלפל ליים-לבן עם רוטב פלפל, רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, ו רוטב פלפל קלוי.
הוראות
מניחים פלפל על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד פלפל הוא שלפוחיות, מפנה פעם אחת.
מניחים את הפלפל בשקית ניילון כבדה מסוג zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר את העור. לקלף פלפל; להשליך זרעים.
פלפל תהליך ומיונז 1/4 כוס במעבד מזון עד חלקה. מערבבים הנותרים 1/4 כוס מיונז, שרי, ושאר החומרים. לְצַנֵן.