קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום צלוי

רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום צלוי
רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שיני שום, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי, ו פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
משרים פלפלים jarred במים: אם אתה משתמש פלפלים jarred, לנקז את המרינדה להשרות אותם בקערה גדולה של מים קרים. אם תדלג על השלב הזה, הרוטב יהפוך לחומצי מדי. להשרות במשך 10-15 דקות לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בצל מטוגן: 
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת sauté, ערבוב מעת לעת, עד שהוא נבול שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מפזרים קצת מלח על הבצל כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים שום ומרווה, ואז אנשובי, ואז רסק עגבניות: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיפים את השום והמרווה, מערבבים היטב, ומטגנים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מערבבים באנשובי, מרסקים אותם, ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
9
מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הדבק מתחיל להפוך לבן אדום.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1
מוסיפים את היין האדום ומערבבים היטב. להפוך את החום עד גבוה ולתת זה להרתיח בחצי. מערבבים את הפלפלים האדומים הקלויים ולהפוך את החום בחזרה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2
תן לזה להתבשל במשך 10-20 דקות-זה די סלחני בשלב זה. אתה רק רוצה את הפלפלים להיות מבושל דרך ורך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
3
פירה: פירה הרוטב בבלנדר. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות, כי אתה לא רוצה למלא את הבלנדר שלך יותר מ 2/3 בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
Purée הרוטב, מתחיל עם המכונה על נמוך במשך 1-2 דקות כדי לשבור את החתיכות הגדולות. כבה את הבלנדר וגרד את הצדדים למטה. הפעל אותו שוב, ומתחיל בהגדרה הנמוכה, להביא אותו עד ההגדרה הגבוהה ביותר שלה. Purée לפחות דקה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים תבלינים: להחזיר את הרוטב למחבת וחום בינוני נמוך. טעם למלח ולהוסיף כמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף את קאיין או פפריקה חמה, יחד עם פפריקה מעושנת אם יש לך קצת. אם אתה רוצה, כפית סוכר עוזר, מדי, אם הפלפלים שלך לא כבר מתוק מספיק. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
הפוך את הפסטה בהתאם להוראות החבילה, בהתאם לסוג הפסטה שבה אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מגישים פסטה ברוטב: לשרת, לנקז את הפסטה המבושלת ולשים אותו לתוך קערה גדולה. מצקת קצת רוטב על הפסטה ומערבבת עם מלקחיים לשלב. אתה רוצה לצפות את כל האטריות באופן שווה. תתחלקו למנות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מקשטים עם גבינה מגוררת ומרווה טריה טחון.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים עם יין אדום בעל גוף בינוני, או ורד יבש.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם