קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום צלוי

רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום צלוי
רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שיני שום, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי, ו פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
משרים פלפלים jarred במים: אם אתה משתמש פלפלים jarred, לנקז את המרינדה להשרות אותם בקערה גדולה של מים קרים. אם תדלג על השלב הזה, הרוטב יהפוך לחומצי מדי. להשרות במשך 10-15 דקות לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בצל מטוגן: 
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת sauté, ערבוב מעת לעת, עד שהוא נבול שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מפזרים קצת מלח על הבצל כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים שום ומרווה, ואז אנשובי, ואז רסק עגבניות: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מוסיפים את השום והמרווה, מערבבים היטב, ומטגנים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מערבבים באנשובי, מרסקים אותם, ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
9
מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הדבק מתחיל להפוך לבן אדום.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1
מוסיפים את היין האדום ומערבבים היטב. להפוך את החום עד גבוה ולתת זה להרתיח בחצי. מערבבים את הפלפלים האדומים הקלויים ולהפוך את החום בחזרה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2
תן לזה להתבשל במשך 10-20 דקות-זה די סלחני בשלב זה. אתה רק רוצה את הפלפלים להיות מבושל דרך ורך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3
פירה: פירה הרוטב בבלנדר. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות, כי אתה לא רוצה למלא את הבלנדר שלך יותר מ 2/3 בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
Purée הרוטב, מתחיל עם המכונה על נמוך במשך 1-2 דקות כדי לשבור את החתיכות הגדולות. כבה את הבלנדר וגרד את הצדדים למטה. הפעל אותו שוב, ומתחיל בהגדרה הנמוכה, להביא אותו עד ההגדרה הגבוהה ביותר שלה. Purée לפחות דקה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים תבלינים: להחזיר את הרוטב למחבת וחום בינוני נמוך. טעם למלח ולהוסיף כמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף את קאיין או פפריקה חמה, יחד עם פפריקה מעושנת אם יש לך קצת. אם אתה רוצה, כפית סוכר עוזר, מדי, אם הפלפלים שלך לא כבר מתוק מספיק. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
הפוך את הפסטה בהתאם להוראות החבילה, בהתאם לסוג הפסטה שבה אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מגישים פסטה ברוטב: לשרת, לנקז את הפסטה המבושלת ולשים אותו לתוך קערה גדולה. מצקת קצת רוטב על הפסטה ומערבבת עם מלקחיים לשלב. אתה רוצה לצפות את כל האטריות באופן שווה. תתחלקו למנות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מקשטים עם גבינה מגוררת ומרווה טריה טחון.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
10
מגישים עם יין אדום בעל גוף בינוני, או ורד יבש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה