קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

רוטב פסטו

רוטב פסטו
הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו, רוטב פסטו, ו רוטב פסטו.

הוראות

1
מחממים מחבת קטנה על אש נמוכה. מבשלים את צנוברים עד זהב, רועד מדי פעם. מכניסים למעבד מזון עם שאר החומרים ואת התהליך עד חלקה, ואז העונה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את הפסטו לתוך צנצנת ומכסים עם קצת שמן נוסף, ולאחר מכן לאטום ולאחסן במקרר. הוא יישאר במקרר עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'