רוטב פסטו
הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו, רוטב פסטו, ו רוטב פסטו.
הוראות
מחממים מחבת קטנה על אש נמוכה. מבשלים את צנוברים עד זהב, רועד מדי פעם. מכניסים למעבד מזון עם שאר החומרים ואת התהליך עד חלקה, ואז העונה.
יוצקים את הפסטו לתוך צנצנת ומכסים עם קצת שמן נוסף, ולאחר מכן לאטום ולאחסן במקרר. הוא יישאר במקרר עד שבועיים.