קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב קארי בסיסי

רוטב קארי בסיסי
צריך רוטב ללא גלוטן? רוטב קארי בסיסי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 155 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, מים, שורש זנגביל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב קארי בסיסי, קארי העוף הבסיסי, ו קארי הודי בסיסי עם פאניר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן ומרגרינה במחבת קטנה או ווק על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים בצל ומקפיצים עד להשחמה מאוד, 10 עד 15 דקות. (הערה:זהו צעד חשוב; אם הבצל לא מבושל היטב, הרוטב יהיה טעים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום לבצל ומקפיצים למשך 2 דקות נוספות. מעבדים תערובת בצל/ג ' ינג ' ר / שום במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. אין לשטוף מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מניחים תערובת בצל בסיר גדול. מערבבים פנימה את הקינמון, הפלפל השחור, הכוסברה, הכמון, הכורכום ופלפל הקאיין ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת סמיכה ובעלת עקביות של משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
פירה עגבניות, פלפלי צ ' ילה וכוסברה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים לתערובת הבצל ומערבבים היטב על אש נמוכה, מבשלים לחות מעגבניות וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים יוגורט מעט בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד כדי להימנע מהקפאה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
8
מערבבים את כל התערובת במעבד מזון למחית אותה (לרוטב חלק מאוד). מחזירים לסיר, מוסיפים מים ומגבירים את האש לגבוהה; הביאו רוטב לרתיחה מתגלגלת. מכסים בסיר ומרתיחים במשך 3 עד 5 דקות. מנמיכים את האש ומבשלים עד לקבלת עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
להגשה עם בשר, מבשלים תחילה את הבשר בנפרד, ואז מבשלים במשך 5 עד 10 דקות ברוטב לפני ההגשה על אורז או עם לחם. להגשה עם ירקות, אדים ירקות גולמיים תחילה 4 עד 5 דקות, ואז מבשלים במשך 5 עד 10 דקות ברוטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

ניתן לשלב את אסיה עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גונדלאך בונדשו גוורצטרמינר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
גונדלאך בונדשו גוורצטרמינר
גונדלאך בונדשו גוורצטרמינר
ניחוחות ריחניים של פרחים לבנים, קלמנטין ופלפל אנגלי פורצים מהכוס ואחריהם טעמים עסיסיים של אגס אסייתי, ליים, גויאבה ופסיפלורה מתובלים בכוסברה. את עגול, קטיפה חיך הוא מודגש עם בעדינות ארוג מינרלים הערות ופריך חומציות מוביל לתוך ארוך, תוסס גימור. בהיר ורענן להפליא בצעירותו, הגווורצטרמינר הקלאסי והיבש הזה ימשיך לפתח מורכבות עד חמש עשרה שנה מבציר.