רוטב קארי בסיסי
צריך רוטב ללא גלוטן? רוטב קארי בסיסי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 155 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, מים, שורש זנגביל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב קארי בסיסי, קארי העוף הבסיסי, ו קארי הודי בסיסי עם פאניר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן ומרגרינה במחבת קטנה או ווק על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל ומקפיצים עד להשחמה מאוד, 10 עד 15 דקות. (הערה:זהו צעד חשוב; אם הבצל לא מבושל היטב, הרוטב יהיה טעים.)
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום לבצל ומקפיצים למשך 2 דקות נוספות. מעבדים תערובת בצל/ג ' ינג ' ר / שום במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. אין לשטוף מעבד מזון.
מניחים תערובת בצל בסיר גדול. מערבבים פנימה את הקינמון, הפלפל השחור, הכוסברה, הכמון, הכורכום ופלפל הקאיין ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת סמיכה ובעלת עקביות של משחה.
פירה עגבניות, פלפלי צ ' ילה וכוסברה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים לתערובת הבצל ומערבבים היטב על אש נמוכה, מבשלים לחות מעגבניות וכוסברה.
מוסיפים יוגורט מעט בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד כדי להימנע מהקפאה.
מערבבים את כל התערובת במעבד מזון למחית אותה (לרוטב חלק מאוד). מחזירים לסיר, מוסיפים מים ומגבירים את האש לגבוהה; הביאו רוטב לרתיחה מתגלגלת. מכסים בסיר ומרתיחים במשך 3 עד 5 דקות. מנמיכים את האש ומבשלים עד לקבלת עקביות רצויה.
להגשה עם בשר, מבשלים תחילה את הבשר בנפרד, ואז מבשלים במשך 5 עד 10 דקות ברוטב לפני ההגשה על אורז או עם לחם. להגשה עם ירקות, אדים ירקות גולמיים תחילה 4 עד 5 דקות, ואז מבשלים במשך 5 עד 10 דקות ברוטב לפני ההגשה.
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
ניתן לשלב את אסיה עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גונדלאך בונדשו גוורצטרמינר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![גונדלאך בונדשו גוורצטרמינר]()
גונדלאך בונדשו גוורצטרמינר
ניחוחות ריחניים של פרחים לבנים, קלמנטין ופלפל אנגלי פורצים מהכוס ואחריהם טעמים עסיסיים של אגס אסייתי, ליים, גויאבה ופסיפלורה מתובלים בכוסברה. את עגול, קטיפה חיך הוא מודגש עם בעדינות ארוג מינרלים הערות ופריך חומציות מוביל לתוך ארוך, תוסס גימור. בהיר ורענן להפליא בצעירותו, הגווורצטרמינר הקלאסי והיבש הזה ימשיך לפתח מורכבות עד חמש עשרה שנה מבציר.