רוטב קארי בריטי
המתכון רוטב קארי הבריטי יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. אם יש לך כל המטרה קמח, חתיכת זנגביל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-315 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו [סקירה-מוצר] ספידי מלזי עוף קארי (ft. A1 בשר מיידי קארי רוטב), קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, ו הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
חום שמן צמחי במחבת בינונית שאינה מקל על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, שום, וג ' ינג ' ר לבשל ערבוב כל הזמן עם מרית עד בצל לרכך על 5 דקות.
מוסיפים כמון, כורכום, כוסברה, פפריקה, אבקת קארי, וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום וממשיכים לבשל עד שהתבלינים מתחילים להריח קלויים, כ -6 דקות.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף רסק עגבניות ולהמשיך לערבב עד רסק עגבניות משולב באופן שווה החל להפחית, על 3 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שאין גושים ולא כתמים לבנים שנותרו במחבת.
יוצקים את המים ומיץ לימון לתוך המחבת ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להתעבות, מאפשרים לרוטב קארי להפחית עד שהתערובת צמצמה לכ -1 1/2 כוסות. רוטב קארי ניתן לאחסן עד שבוע במקרר.
בשלב זה אתה יכול להחליט אם או לא לרייר ולסנן את התערובת. אם אתה מחליט פירה ולסנן את הקארי ואז להפעיל אותו דרך מעבד מזון או בלנדר ואת המעבר דרך מסננת רשת בסדר. מתבלים עם מלח ופלפל, ולאחר מכן משתמשים כדי להפוך מגוון של קארי טעים.