רוטב רפרפת פירות הדר
רוטב רפרפת פירות הדר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו אגס וסנדלר חמוציות עם רוטב רפרפת הדר, סלמון חדור הדר עם קרום פלפל הדר., ו פלפל ורוד ג'לי תות שדה טימין חדור פודינג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב ושמנת לרתיחה עם חזה הדר בסיר כבד 2 ליטר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא יחד ביצים, סוכר, ומלח בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת שמנת חמה.
החזר תערובת למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף (160° עד 74° על מדחום קריאה מיידית), על 2 דקות.
מיד להסיר מחבת מחום ומאמץ פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, להשליך חזה.
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר, או צמרמורת להתעבות.
* פודינג שומר, מקורר, 3 ימים.* אם הרוטב שלך מתגנב מעל 74° ונראה כאילו הוא מתחיל להצטנן, להסיר במהירות מחום ולטאטא ב 2 כפות חלב קר, ואז זן.