קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

רוטב רפרפת פירות הדר

רוטב רפרפת פירות הדר
רוטב רפרפת פירות הדר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו אגס וסנדלר חמוציות עם רוטב רפרפת הדר, סלמון חדור הדר עם קרום פלפל הדר., ו פלפל ורוד ג'לי תות שדה טימין חדור פודינג דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא חלב ושמנת לרתיחה עם חזה הדר בסיר כבד 2 ליטר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא יחד ביצים, סוכר, ומלח בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת שמנת חמה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
החזר תערובת למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף (160° עד 74° על מדחום קריאה מיידית), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
4
מיד להסיר מחבת מחום ומאמץ פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, להשליך חזה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
5
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר, או צמרמורת להתעבות.
1
* פודינג שומר, מקורר, 3 ימים.* אם הרוטב שלך מתגנב מעל 74° ונראה כאילו הוא מתחיל להצטנן, להסיר במהירות מחום ולטאטא ב 2 כפות חלב קר, ואז זן.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר