קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות1
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב תוצרת בית

רוטב תוצרת בית
גשו לסופר וקנו פלפל, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם רוטב תוצרת בית, רוטב תוצרת בית, ו רוטב תוצרת בית.

הוראות

1
במחבת מוקפצת גדולה (10 עד 12 אינץ'), מבשלים את הבצל בחמאה על אש בינונית-נמוכה במשך 12 עד 15 דקות, עד שהבצל משחים קלות. אל תמהרו לשלב זה; זה עושה את ההבדל כשהבצל מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את הקמח לתבנית, מקציפים פנימה ואז מוסיפים את המלח והפלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
3
מוסיפים את ציר העוף החם והקוניאק, ומבשלים ללא כיסוי במשך 4 עד 5 דקות, עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
קוניאקקוניאק
4
מוסיפים את השמנת, אם רוצים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם