קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

רוטב נקניק איטלקי מלוח

רוטב נקניק איטלקי מלוח
רוטב נקניק איטלקי מלוח עשוי להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 603 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -44 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.86 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פטריות, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כרוטב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 85% . נסו נקניקיות ופלפלים איטלקיים מלוחים , שכבות נקניקיות איטלקיות מלוחות ורוטב ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
2
מטגנים שום עד שהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
3
מניחים נקניק במחבת עם שום. מבשלים עד להשחמה אחידה, מפוררים אותו תוך כדי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
4
מערבבים פנימה פטריות, בזיליקום ואורגנו; לבשל 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות ורסק עגבניות. לאחר מכן מוסיפים מים, יין אדום, פתיתי פלפל אדום וסוכר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
לינגוויני יבש, מבושל ומרוקןלינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובהפלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו

מרכיבים

425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה פטריות טריות, פרוסותחבילה פטריות טריות, פרוסות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה פטריות טריות, פרוסותחבילה פטריות טריות, פרוסות4ציפורןשום, טחוןשום, טחון4בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקינקניק איטלקי2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש11 קילו קישואים,שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות1206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2(חוֹרֶף)סוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
קיאנטי קלאסיקו ארגנינה בצבע אדום אודם. האף רענן ופירותי עם תווים של פירות יער אדומים ושזיף. בחיך, רענן, רך למדי, בעל גוף בינוני, עגול, די אינטנסיבי ומתמשך, עם סיומת פירותית