רוטב נקניק איטלקי מלוח עשוי להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 603 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -44 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.86 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פטריות, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כרוטב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 85% . נסו נקניקיות ופלפלים איטלקיים מלוחים , שכבות נקניקיות איטלקיות מלוחות ורוטב ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
2
מטגנים שום עד שהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
3
מניחים נקניק במחבת עם שום. מבשלים עד להשחמה אחידה, מפוררים אותו תוך כדי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
4
מערבבים פנימה פטריות, בזיליקום ואורגנו; לבשל 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות ורסק עגבניות. לאחר מכן מוסיפים מים, יין אדום, פתיתי פלפל אדום וסוכר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים לפחות שעה אחת.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
קיאנטי קלאסיקו ארגנינה בצבע אדום אודם. האף רענן ופירותי עם תווים של פירות יער אדומים ושזיף. בחיך, רענן, רך למדי, בעל גוף בינוני, עגול, די אינטנסיבי ומתמשך, עם סיומת פירותית