רוטל עם בייקון, גרגיר נחלים ועגבניות שרי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? רוטל עם בייקון, גרגיר נחלים ועגבניות שרי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל ירוק כולל העליון, עגבניות שריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עגבניות שרי ממולא בייקון, עגבניות שרי עטופות בבייקון, ו עגבניות שרי ממולאות בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון עד חום זהוב ופשוט פריך, על 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 1 כפית של השומן.
מוסיפים את העגבניות, המלח והפלפל למחבת. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד העגבניות לרכך מעט, על 3 דקות.
מוסיף את גרגיר הנחלים ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול, על 1 דקה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rotelle עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות. שמור 3/4 כוס מי הפסטה.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הבייקון, 1/2 כוס של מי הפסטה השמורים, תערובת העגבניות, החמאה ושמן הזית. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה השמורים. למעלה עם בצל ירוק פרוס.
המלצת יין: יין לבן פשוט יהיה הטוב ביותר. או של "פינו בלאן" מאלזס בצרפת או של " צ 'נין בלאן" בקליפורניה יהיה מספיק גוף לעמוד בחומציות העגבניות והמליחות של הבייקון בצלחת הזו.