רול-אפ לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת Gorgonzola
המתכון לזניה תרד ופטריות רול קופצים עם רוטב Gorgonzola קרם יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1023 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אספרגוס צרור, תרד, גפן-עגבניות בשלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית, מקפיא לזניה רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית על חום מתון, פטריות מטוגנות, בצל קצוץ ושום בשמן עד פטריות לתת את המיצים שלהם והכהות ובצל רכים, על 7 או 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל; המלח יעזור לשאוב מים מהירקות כשהם מבשלים.
מוסיפים תרד קצוץ יבש למחבת וחום דרך 1 דקה. להתאים תבלינים עם מלח, פלפל, וקצת אגוז מוסקט.
מוסיפים ריקוטה ומערבבים לתוך תערובת כדי לחמם גבינה דרך, 1 דקה יותר.
הסר מחבת מחום אבל להשאיר במחבת החמה.
מרק חום במחבת קטנה על חום מתון. להמיס Gorgonzola לתוך מרק ולהביא נוזל לבועה. מערבבים ברוטב שמנת ועיבוי 2 דקות.
מניחים אטריות לזניה מבושלות על משטח עבודה גדול או קרש חיתוך.
מורחים לזניה אטריות עם שכבה של מילוי תרד פטריות.
מגלגלים את הפסטה ומסדרים את 8 החבילות בצלחת תבשיל רדודה.
יוצקים רוטב חם על מגלגלים למעלה עם מוצרלה.
מניחים תבשיל תחת broiler להמיס גבינה.
מגישים עם אספרגוס מאודה ועגבניות צלויות.
בזמן שאתם מרתיחים את אטריות הלזניה שלכם, הניחו עצות אספרגוס טריות במסננת קטנה מעל המים הרותחים בסיר הפסטה.
מניחים מכסה על אספרגוס מסננת קיטור בזמן שאתה מבשל את הפסטה שלך במשך 4 דקות או עד הטיפים הם רק במכרז.
פיצול 4 גפן-עגבניות בשלות על פני המרכז טפטוף עם שמן זית כתית, מלח ופלפל. עגבניות מטוגנות.
מגישים לצד התבשיל הושלם שלך. למעלה עם כל עשב טרי יש לך על היד: בזיליקום, טימין, או רוזמרין.