רול-אפים של דג-החרב של אברוצי הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, קורנית, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את מיץ הלימון בקערה קטנה שלא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיף את שמן הזית בזרם איטי, יציב, לטאטא עד emulsified. מערבבים את הפטרוזיליה, בזיליקום, צלפים ורוזמרין ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. הגדר בצד עד מוכן לשימוש
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
רוזמרין
פטרוזיליה
צלפים
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
הנח את דג החרב בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף באמצעות פטיש בשר או התחתון של מחבת קטנה, כבדה, בקלילות להכות את הדגים עד שהוא על אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
דגים
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
מחבת
2
מעבירים את הדגים לצלחת, מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
3
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
במחבת סאוט, חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מטגנים את הבצל והשום במשך 2 עד 3 דקות, או עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
7
הסר מחבת מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה, קורנית, צלפים ופלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל אדום
פטרוזיליה
צלפים
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הדגים. מכסים את הפרובולונה ומגלגלים כל פיסת דג לחמניה. החזק את הלחמניות סגורות עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
לחם
גלול
דגים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
9
במחבת סאוט אטומה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני לטגן את לחמניות דג החרב עד חום זהוב מכל הצדדים. סובב אותם בזהירות עם מלקחיים או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
דג חרב
גלול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מלקחיים
מחבת
10
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 4 עד 6 דקות, רק עד שהם עדיין לחים במרכז. לא לבשל יתר על המידה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.