רול דלעת עם גבינת שמנת שוקולד לבנה
מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת רול קטיפה אדומה עם מילוי גבינת שמנת שוקולד לבן, עוגת דלעת עם קינמון לבן קרם גבינת שמנת, ו עוגת שוקולד לבן רול דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 375°f. קו 9-על ידי 13 אינץ ' מחבת גיליון עם נייר קלף. במיקסר מצויד מצורף שוט, ביצים שוט על מהירות גבוהה בינונית עד קצף. לאט להוסיף סוכר ולהגדיל את המהירות גבוהה. שוט עד עבה לימון צבעוני, על 5 דקות. שוט במלח.
הסר מן המיקסר ולהתחיל לקפל בדלעת. כאשר לא משולב לחלוטין, לנפות קמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט לתוך הקערה. המשיכו להתקפל עד לשלב הבא.
מורחים למחבת ואופים עד רק להגדיר, כ -15 דקות. הפעל סכין לאורך קצוות העוגה כדי לשחרר.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות, ואז להחליק בעדינות נייר ועוגה על מתלה קירור להתקרר לחלוטין, על 30 דקות.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ממתקים וחמאה על מערבל מצויד ההנעה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. הכה במיץ לימון גרידה.
הסר מערבל לקפל שוקולד נמס. אם רופף, צמרמורת עד רק עבה מספיק כדי להפיץ (אבל עדיין רך).
עוגת העברה (עם נייר עדיין מחובר) כדי משטח עבודה.
מורחים גבינת שמנת מילוי שווה על עוגה, שמירה על בערך 1/2 אינץ ' על כל הצדדים. החל מקצה קצר, בעדינות לגלגל את העוגה לתוך גליל הדוק, בזהירות לקלף בחזרה נייר כמו שאתה הולך. צ ' יל להגדיר, לפחות 2 שעות (ראה הערה). כאשר מוכן לשרת, להעביר צלחת הגשה קצוות לקצץ. למעלה עם שבבי שוקולד לבן (ראה הערה) וסוכר ממתקים.