רול הודו תרד
רול טורקי תרד דורש בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, פירורי לחם, הודו טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון רול הודו תרד , רול הודו תרד ורול הודו במילוי תרד .
הוראות
מערבבים בקערה 1/4 כוס רוטב ספגטי, ביצים, פירורי לחם, בצל, שום, בזיליקום, אורגנו וחרדל. מפוררים הודו מעל התערובת ומערבבים היטב.
על גיליון נייר שעווה, טפחו את תערובת הודו לתבנית של 12 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד קצר וקילוף נייר שעווה תוך כדי גלגול. אטום תפר וקצוות.
מניחים את התפר כלפי מטה ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 165 מעלות.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.
מחממים את רוטב הספגטי הנותר; להגיש על הודו.