רול עוגת זנגביל וקרם
גלילת ג'ינג'ר וקרם עוגה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. לך לחנות ותביא זנגביל טחון, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: שמנת חמוצה זנגביל כפולה ועוגת Bundt עם תותים חדורים זנגביל, עוגת שוויצרי קפוא רול גלידה סנדוויץ עוגה, ו גלידת עוגת רול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 10x15 מחבת ג 'לירול אינץ' עם נייר קלף ושומן קל. מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, ג ' ינג ' ר, קינמון, אגוז מוסקט ואולספייס.
היכו יחד ביצה ומים בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בסוכר לבן, ומולסה. מקפלים את החומרים יבשים מנופה עד חלקה, ואז לשפוך הבלילה לתוך מחבת מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה קופצת בחזרה למגע, כ -15 דקות. כאשר נעשה, להסיר מהתנור, ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות. לאחר מכן לכסות את המחבת עם מגבת רטובה, לקרר עד קר, על 2 שעות.
כדי להרכיב, להסיר את העוגה מהמחבת רול ג ' לי, ולהפוך על גבי גיליון טרי של נייר קלף; להסיר ולהשליך את נייר הקלף הישן.
מפזרים באופן שווה עם סוכר של ממתקים, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה עם קצפת.
מגלגלים מקצה צר לקצה צר, ויוצרים יומן ספירלי מוצק. לעטוף את נייר הקלף וצינה עד מוכן לשרת.