רול זנגביל עם קרם קינמון לוקח בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש סוכר מגורען, סוכר ממתקים, קינמון טחון, וג'ינג'ר. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק רול קינמון Gingerbread, לחמניות קינמון זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת קינמון, ו רול זנגביל עם קרם לימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קו גיליון אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את חלמונים עד חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
תבנית אפייה
קערה
3
מוסיפים את המולסה, 1/4 כוס הסוכר החום ואת זנגביל טרי לנצח עד בשילוב. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל טחון, allspice, פלפל שחור ומלח. מקציפים את החומרים יבשים לתערובת חלמון ביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
ג ' ינג ' ר טרי
פלפל שחור
סוכר חום
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חלמון ביצה
מולסה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען להכות עד המשרד מבריק. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים במשך כ 15 דקות, עד השחמה קלה המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
העברה למתלה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
8
מפזרים את העוגה עם 2 כפות הנותרים של סוכר מגורען. הפעל את הלהב של סכין חדה סביב קצה המחבת. מכסים את העוגה במגבת מטבח נקייה ומעל עם קרש חיתוך גדול. מחזיק את המחבת, מגבת קרש חיתוך, להפוך את העוגה על קרש החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מגבות מטבח
סכין
מחבת
9
הסר את המחבת בזהירות לקלף את נייר הקלף. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת זנגביל להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מגבות מטבח
מחבת
10
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים; לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה עד הג ' לטין נמס, על 10 שניות. בקערה נקייה, להכות את גבינת שמנת עם קינמון וג ' לטין מומס עד חלקה. בקערה אחרת, מקציפים את frache crme עם הסוכר ' ממתקים עד עדיין. מקפלים את גבינת שמנת לתוך frache crme.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
קינמון
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
11
מורחים את המילוי באופן שווה על פני כל פני השטח של העוגה. החל מקצה קצר, להפשיל rollstyle ג ' לי העוגה. לעטוף את גליל זנגביל בחוזקה פלסטיק ומקרר עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ג ' לי
גלול
עוטף
12
בסיר קטן, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מוסיפים את 1/3 כוס הנותרים של סוכר חום ומביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מוסיפים את מקלות הקינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
ציפורן
15
לטאטא את הרום והסיידר ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סיידר
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
תן לרוטב חמאה רום תלול במשך 1 שעה. זרוק את מקלות הקינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
חמאה
ציפורן
רוטב
רום
17
לפתוח את גליל זנגביל ולהעביר אותו לצלחת; אבק בקלילות עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גלול
18
חותכים לפרוסות ומביאים לטמפרטורת החדר.
19
מקשטים את לחמניית הזנגביל עם אגוזי פקאן וחמוציות ומגישים עם רוטב חמאה-רום.