רול עוגת זנגביל עם קרם קינמון
רול זנגביל עם קרם קינמון לוקח בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש סוכר מגורען, סוכר ממתקים, קינמון טחון, וג'ינג'ר. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק רול קינמון Gingerbread, לחמניות קינמון זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת קינמון, ו רול זנגביל עם קרם לימון.
הוראות
קו גיליון אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את חלמונים עד חיוור, על 2 דקות.
מוסיפים את המולסה, 1/4 כוס הסוכר החום ואת זנגביל טרי לנצח עד בשילוב. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל טחון, allspice, פלפל שחור ומלח. מקציפים את החומרים יבשים לתערובת חלמון ביצה עד בשילוב.
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען להכות עד המשרד מבריק. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר.
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
אופים במשך כ 15 דקות, עד השחמה קלה המשרד למגע.
העברה למתלה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
מפזרים את העוגה עם 2 כפות הנותרים של סוכר מגורען. הפעל את הלהב של סכין חדה סביב קצה המחבת. מכסים את העוגה במגבת מטבח נקייה ומעל עם קרש חיתוך גדול. מחזיק את המחבת, מגבת קרש חיתוך, להפוך את העוגה על קרש החיתוך.
הסר את המחבת בזהירות לקלף את נייר הקלף. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת זנגביל להתקרר לחלוטין.
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים; לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה עד הג ' לטין נמס, על 10 שניות. בקערה נקייה, להכות את גבינת שמנת עם קינמון וג ' לטין מומס עד חלקה. בקערה אחרת, מקציפים את frache crme עם הסוכר ' ממתקים עד עדיין. מקפלים את גבינת שמנת לתוך frache crme.
מורחים את המילוי באופן שווה על פני כל פני השטח של העוגה. החל מקצה קצר, להפשיל rollstyle ג ' לי העוגה. לעטוף את גליל זנגביל בחוזקה פלסטיק ומקרר עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מוסיפים את 1/3 כוס הנותרים של סוכר חום ומביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן.
מוסיפים את מקלות הקינמון וציפורן.
לטאטא את הרום והסיידר ולהסיר מהחום.
תן לרוטב חמאה רום תלול במשך 1 שעה. זרוק את מקלות הקינמון וציפורן.
לפתוח את גליל זנגביל ולהעביר אותו לצלחת; אבק בקלילות עם הסוכר ' ממתקים.
חותכים לפרוסות ומביאים לטמפרטורת החדר.
מקשטים את לחמניית הזנגביל עם אגוזי פקאן וחמוציות ומגישים עם רוטב חמאה-רום.