קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

רול עוגת זנגביל עם קרם קינמון

רול עוגת זנגביל עם קרם קינמון
רול זנגביל עם קרם קינמון לוקח בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש סוכר מגורען, סוכר ממתקים, קינמון טחון, וג'ינג'ר. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק רול קינמון Gingerbread, לחמניות קינמון זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת קינמון, ו רול זנגביל עם קרם לימון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קו גיליון אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את חלמונים עד חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מוסיפים את המולסה, 1/4 כוס הסוכר החום ואת זנגביל טרי לנצח עד בשילוב. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל טחון, allspice, פלפל שחור ומלח. מקציפים את החומרים יבשים לתערובת חלמון ביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חלמון ביצהחלמון ביצה
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען להכות עד המשרד מבריק. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך כ 15 דקות, עד השחמה קלה המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
העברה למתלה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
8
מפזרים את העוגה עם 2 כפות הנותרים של סוכר מגורען. הפעל את הלהב של סכין חדה סביב קצה המחבת. מכסים את העוגה במגבת מטבח נקייה ומעל עם קרש חיתוך גדול. מחזיק את המחבת, מגבת קרש חיתוך, להפוך את העוגה על קרש החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מגבות מטבחמגבות מטבח
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
הסר את המחבת בזהירות לקלף את נייר הקלף. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת זנגביל להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחבתמחבת
10
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים; לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה עד הג ' לטין נמס, על 10 שניות. בקערה נקייה, להכות את גבינת שמנת עם קינמון וג ' לטין מומס עד חלקה. בקערה אחרת, מקציפים את frache crme עם הסוכר ' ממתקים עד עדיין. מקפלים את גבינת שמנת לתוך frache crme.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
קינמוןקינמון
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
11
מורחים את המילוי באופן שווה על פני כל פני השטח של העוגה. החל מקצה קצר, להפשיל rollstyle ג ' לי העוגה. לעטוף את גליל זנגביל בחוזקה פלסטיק ומקרר עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ג ' ליג ' לי
גלולגלול
עוטףעוטף
12
בסיר קטן, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מוסיפים את 1/3 כוס הנותרים של סוכר חום ומביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מוסיפים את מקלות הקינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציפורןציפורן
15
לטאטא את הרום והסיידר ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
תן לרוטב חמאה רום תלול במשך 1 שעה. זרוק את מקלות הקינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
רוטברוטב
רוםרום
17
לפתוח את גליל זנגביל ולהעביר אותו לצלחת; אבק בקלילות עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גלולגלול
18
חותכים לפרוסות ומביאים לטמפרטורת החדר.
19
מקשטים את לחמניית הזנגביל עם אגוזי פקאן וחמוציות ומגישים עם רוטב חמאה-רום.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
רוטברוטב
גלולגלול
רוםרום