רול עוגת שוקולד קל וקרם
מתכון קל ' N ' קרם עוגת שוקולד רול יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי דורש תערובת עוגת מזון מלאך, ברים שוקולד אפייה, לחסום 1/3-פחות שומן גבינת שמנת, וקקאו. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. רול עוגת שוקולד שמנת, שוקולד שמנת-אנג'ל מזון עוגה רול, ו עוגת שוקולד קלה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להכין את העוגה, לשלב 3 כפות קקאו ועוגה לערבב בקערה גדולה. הכן את תערובת העוגה עם קקאו נוסף על פי הוראות החבילה. מעיל 15 x 10 אינץ ' גליל מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לקרר את העוגה במחבת 5 דקות. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת צלחת מאובקת עם 1/2 כוס אבקת סוכר; בזהירות לקלף את נייר שעווה. לקרר את העוגה 1 דקה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט, מגניב לחלוטין (כ 15 דקות).
כדי להכין את המילוי, מניחים שוקולד אפייה בקערת זכוכית; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקה. מגניב.
מניחים את גבינת השמנת בקערה בינונית, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף את השוקולד נמס 1 כוס אבקת סוכר, להכות תערובת היטב (תערובת תהיה עבה מאוד). בעדינות לערבב 1/2 כוס מוקצף ציפוי לתוך המילוי, בעדינות לקפל את הציפוי הנותרים מוקצף.
בזהירות לפרוש עוגה; להסיר מגבת.
מורחים מילוי על העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים. רול מחדש עוגה, ולמקם, צד התפר למטה, על מגש. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
חותכים את העוגה לתוך 10 פרוסות; מקשטים עם תלתלים שוקולד,אם תרצה.