חציל Rollatini נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, מלח ים ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו רולטיני חצילים, רולטיני חצילים, ו רולטיני חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את מחבת הגריל ומחממים את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
תנור
2
מניחים מדף מעל תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
חותכים את 2 הקצוות את החצילים.
מרכיבים שתצטרך
חציל
4
חותכים את החצילים לאורך, לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות חצילים על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
חציל
5
מפזרים מלח ים כדי לעזור להסיר לחות עודפת וכל מרירות מן החצילים. להפריש במשך כ -10 עד 15 דקות. לשטוף את המלח מן החצילים להתייבש עם מגבת. ספריי מחבת גריל חם בנדיבות עם ספריי ירקות ולאחר מכן מניחים פרוסות חצילים על הגריל עד משחימים קלות בכל צד ומכרז, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ירק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
6
הסר פרוסות מחבת הגריל ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
7
בקערה גדולה, להכות ביצים עד מקושקשות קלות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים את הריקוטה עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
ביצה
9
מוסיפים מוצרלה, 3 כפות של גבינת פרמזן וצנוברים קלויים ומשלבים בעדינות. מקפלים בבזיליקום רק כדי לשלב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מוצרלה
צנוברים
באזיל!
10
מניחים כף של תערובת הגבינה על קצה 1 של חצילים להתגלגל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
חציל
גבינה
גלול
11
מניחים את rollatini חצילים לתוך משומן (עם שמן זית) 13 על ידי צלחת אפייה 9 אינץ', צד התפר למטה. המשך עם שאר החצילים. באופן שווה להפיץ את רוטב העגבניות על גבי rollatini חצילים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
שמן זית
חציל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מפזרים 5 כפות הנותרים של גבינת פרמזן ואופים במשך 15 דקות. כאשר מבושל, לטפטף את החלק העליון עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
14
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
15
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
16
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
17
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
18
הסר עלי דפנה ובדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
עלי דפנה
תיבול
רוטב
19
מוסיפים 1/2 רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
20
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.