רולטיני חצילים
חציל Rollatini עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו מוצרלה, כדי 3 שיני שום, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רולטיני חצילים, רולטיני חצילים, ו רולטיני חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
כף ריקוטה לתוך מסננת בסדר להציב מעל קערה במקרר במשך כמה שעות. זרוק את הנוזל העודף.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים ציפוי דק של שמן זית על 3 מחבתות אפייה או עוגיות, או לעשות שימוש חוזר באותה מחבת כמה פעמים.
שטוף את החצילים וחתוך את הטיפים.
שים את הקצה השטוח על קרש החיתוך. חותכים את החצילים לאורך לפרוסות עבות 1/4 אינץ', כדי לעשות כ 15 פרוסות. מקציפים 4 ביצים.
מוסיפים מלח ופלפל לביצים. מעיל כל פרוסת חצילים עם קמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הביצים מכות, לנקז כל תערובת ביצה עודפת, ולהניח שטוח על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, כ -15 דקות. אם אתה לא יכול לבשל את כל החצילים בבת אחת, לאפות אותם בקבוצות.
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר. הערה: אתה יכול לעשות את החצילים לפני הזמן ולאחסן אותו במקרר.
שלב תרד, ריקוטה, ביצה נותרת, שום, ו 1/2 כוס של רומנו מגורר או פרמזן בקערה.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
כפית 1 כוס רוטב עגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה קטנה. כף 1 עד 2 כפות של מילוי על הקצה הרחב של כל פיסת חצילים. לאחר מכן, מגלגלים כל חתיכה ומניחים לתבנית האפייה.
למעלה עם רוטב עגבניות שנותר, מוצרלה גרוסה, ופרמזן מגוררת נותרת. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות, עד שרוטב העגבניות מבעבע והמילוי חם.
תן להם לנוח 15 דקות לפני ההגשה.