רוסטביף עם יוגורט חריף-רוטב אגוז
אם יש לך שמן זית, חצאי אגוז, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיטות כבש צלוי עם רוטב שומשום חריף, רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, ו Pandan פיקנטי-אורז יוגורט עם בטן חזיר צלוי פריך.
הוראות
מחממים מחבת גדולה אטומה עד חם מאוד. על צלחת, לשפשף את הצלי בכל רחבי עם רוטב סויה ולאחר מכן עם 1 כף שמן זית; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיף את הצלי למחבת, צד שומן למטה, יחד עם כל שמן נוסף מן הצלחת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, 4 דקות. הפעל את צד השומן הצלי למעלה וצלה בתנור במשך 25 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 115 לנדיר.
להעביר את הצלי ללוח גילוף לנוח.
בינתיים, מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 5 דקות, או עד השחמה קלה; בואו להתקרר. קוצצים בגסות את האגוזים.
במחבת בינונית, מחממים את 1/2 כף הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הפלפלים, הכמון, כוסברה וקיי-אן, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי עד שהפלפלים בקושי מתרככים, כ-5 דקות.
בקערה בינונית, לשלב את היוגורט, שום, אגוזי מלך, פלפלים ועגבניות ומתבלים עם מלח ופלפל. חותכים דק את הצלי ומגישים עם רוטב אגוז.
הערות: וריאציות: השתמש ברוטב אגוזים מתובל על עוף או כבש, או לשמש מטבל עבור פיתה לחם.