קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות76
מגזין

רוסטביף עם רוטב עגבניות צלוי בתנור

רוסטביף עם רוטב עגבניות צלוי בתנור
המתכון רוסטביף עם סלסאן עגבניות קלוי בתנור מוכן בסביבות 2 שעות ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 75 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, allspice פירות יער, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בשר בקר צלוי בתנור עם רוטב פטריות, סנאפר קלוי בתנור עם סלסה עגבניות וצלפים, ו טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על 2 סדינים אפייה גדול rimmed, לזרוק את פרוסות העגבניות עם השמן. מסדרים בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים במשך כ 1 שעה ו 30 דקות, עד העגבניות הן מאוד מוצקות ומיובשות חלקית; לסובב את הסדינים באמצע אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תן לעגבניות להתקרר מעט, ואז לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
5
בקערה, לשלב את העגבניות הקצוצות, טימין קצוץ, פטרוזיליה והחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
במחבת קטנה, טוסט חרדל זרעי כוסברה עם גרגרי allspice על חום מתון עד ריחני קל השחמה, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
חרדלחרדל
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין; לטחון לאבקה. מערבבים את הסוכר ו 1 1/2 כפיות מלח. לשפשף את התערובת על כל הצלי ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
8
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
במחבת אטומה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הצלי, לחמם את שמן הירקות עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הבשר; מבשלים על חום מתון עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
11
מעבירים את המחבת לתנור. מבשלים את הצלי, פונה כמה פעמים, במשך כ -30 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 120 לנדיר.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
12
להעביר את הצלי ללוח גילוף לנוח במשך 15 דקות.
13
דק לגלף את הרוסטביף על פני התבואה ולסדר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
דגניםדגנים
14
מקשטים עם גרגיר הנחלים ומגישים עם סלסה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
עגבנייהעגבנייה
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני