גשו לסופר וקנו שאלוט, פטרוזיליה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה, פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות, ו קרמל-שאלוט ומרווה פירה.
הוראות
1
מערבבים 1 כף טימין, 2 כפיות מלח גס, ו 2 שיני שום לחוץ בקערה קטנה. לשפשף תערובת מלח על בשר טנדרלוין. לעטוף בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלוין
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקום בתבנית אפייה 11x7x2 אינץ ' וצינה לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
להוסיף פטריות צדפות וchanterelle וsauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
2 עד 3 כפיות מלח ים
5
להוסיף שאלוט טחון, 1 שן שום לחוץ, ו 1 כפית טימין; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הוסף 2 כפות ברנדי ומערבבים 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
7
מוסיפים שמנת; מערבבים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 3 דקות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מברשת כבד גדול צלייה מחבת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
מוסיפים פילה בקר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלוין
12
העברה למחבת צלייה מוכנה. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז רושם 48° לנדיר, על 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
13
להעביר בשר בקר לחיתוך לוח; תן לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
14
בינתיים, לחמם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
15
מפזרים קמח מעל; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16
להוסיף 2 כפות הנותרים ברנדי למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
17
חום מעל חום בינוני, גירוד חתיכות השחמה, ולאחר מכן להוסיף תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
18
מוסיפים הפחתת בשר לפטריות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 כפית קורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צמצום
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
19
פרוסת בשר רזה. מחלקים קרמל-שאלוט פירה בין 6 צלחות. סדר פרוסות בשר על צלחות. רוטב פטריות כפית נגמר, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.