קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה

רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה
גשו לסופר וקנו שאלוט, פטרוזיליה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה, פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות, ו קרמל-שאלוט ומרווה פירה.

הוראות

1
מערבבים 1 כף טימין, 2 כפיות מלח גס, ו 2 שיני שום לחוץ בקערה קטנה. לשפשף תערובת מלח על בשר טנדרלוין. לעטוף בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מקום בתבנית אפייה 11x7x2 אינץ ' וצינה לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף פטריות צדפות וchanterelle וsauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
5
להוסיף שאלוט טחון, 1 שן שום לחוץ, ו 1 כפית טימין; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
הוסף 2 כפות ברנדי ומערבבים 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
מוסיפים שמנת; מערבבים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 3 דקות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
8
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מברשת כבד גדול צלייה מחבת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים פילה בקר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
12
העברה למחבת צלייה מוכנה. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז רושם 48° לנדיר, על 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
להעביר בשר בקר לחיתוך לוח; תן לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
בינתיים, לחמם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
15
מפזרים קמח מעל; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
16
להוסיף 2 כפות הנותרים ברנדי למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
17
חום מעל חום בינוני, גירוד חתיכות השחמה, ולאחר מכן להוסיף תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
18
מוסיפים הפחתת בשר לפטריות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 כפית קורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צמצוםצמצום
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
19
פרוסת בשר רזה. מחלקים קרמל-שאלוט פירה בין 6 צלחות. סדר פרוסות בשר על צלחות. רוטב פטריות כפית נגמר, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות