קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה

רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה
גשו לסופר וקנו שאלוט, פטרוזיליה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה, פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות, ו קרמל-שאלוט ומרווה פירה.

הוראות

1
מערבבים 1 כף טימין, 2 כפיות מלח גס, ו 2 שיני שום לחוץ בקערה קטנה. לשפשף תערובת מלח על בשר טנדרלוין. לעטוף בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקום בתבנית אפייה 11x7x2 אינץ ' וצינה לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף פטריות צדפות וchanterelle וsauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
5
להוסיף שאלוט טחון, 1 שן שום לחוץ, ו 1 כפית טימין; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הוסף 2 כפות ברנדי ומערבבים 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
מוסיפים שמנת; מערבבים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 3 דקות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מברשת כבד גדול צלייה מחבת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים פילה בקר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
12
העברה למחבת צלייה מוכנה. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז רושם 48° לנדיר, על 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
להעביר בשר בקר לחיתוך לוח; תן לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
בינתיים, לחמם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
15
מפזרים קמח מעל; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16
להוסיף 2 כפות הנותרים ברנדי למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
17
חום מעל חום בינוני, גירוד חתיכות השחמה, ולאחר מכן להוסיף תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
18
מוסיפים הפחתת בשר לפטריות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 כפית קורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צמצוםצמצום
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
19
פרוסת בשר רזה. מחלקים קרמל-שאלוט פירה בין 6 צלחות. סדר פרוסות בשר על צלחות. רוטב פטריות כפית נגמר, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות