Ratatouille הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, להביא 2 ליטרים מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים שומר ומרתיחים עד מכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומר
4
בינתיים, לשפשף פלפלים אדומים וצהובים, קישואים, וחציל עם שמן זית ולהעביר גיליון אפייה גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
שמן זית
חציל
קישואים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
לחתוך העליון 1/2 אינץ ' מהראש שום. לעטוף בנייר כסף ולהעביר לתבנית אפייה לצד ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
6
כאשר שומר הוא במכרז, להשתמש מלקחיים להעביר גיליון לשפשף עם שמן. ירקות צלויים, פונים מדי פעם, עד רך מעט השחמה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שומר
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
7
מעבירים פלפלים קלויים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
8
בואו כל הירקות לעמוד עד מקורר מעט, על 10 דקות. לקלף פלפלים deseed, ואז דק קוביות.
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, לשלב ירקות קלויים חתוכים לקוביות ורוטב עגבניות. לסחוט שום מעורות למחבת. תערובת מבשלים, חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה עם מעט מאוד נוזל שנותר, על 10 דקות.