רטטוי
אם יש לכם שום, חצילים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
מעיל מחבת רחבה גדולה עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים אבל אין להם צבע, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כוס מים, צרור טימין ומתבלים במלח. מבשלים את העגבניות עד שהם הופכים pulpy מאוד התפרקו, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את החצילים, קישואים וקישואים בקיץ, מתבלים במלח ומבשלים עד שהסקווש רך, 15 עד 20 דקות.
מערבבים בזיליקום וטעם כדי לוודא שהתיבול נכון.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.