ריבועי אוכמניות
ריבועי אוכמניות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מים, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די טוב. נסו ריבועי אוכמניות, ריבועי שיבולת שועל אוכמניות, ו ריבועי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים גרגרי חומוס, 1/2 כוס שיבולת שועל התגלגל, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס שמן זית, 2 כפיות תמצית וניל, אבקת אפייה, 1/4 כפית סודה לשתייה, ומלח במעבד מזון. להתמזג עם עקביות דמוית בצק; לחץ לתוך תבנית אפייה 8x11 אינץ'.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד פריך משחימים קלות, 20 דקות.
מערבבים אוכמניות, סוכר לבן ומיץ לימון בסיר; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד אוכמניות צמצמו, 10 עד 15 דקות.
להקציף קורנפלור ומים יחד בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת אוכמניות. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, 2 עד 3 דקות.
יוצקים תערובת אוכמניות על הקרום המבושל.
מערבבים 1 1/2 כוס שיבולת שועל התגלגל, קמח, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית תמצית וניל, ו 1/2 כפית סודה לשתייה יחד בקערה גדולה עד עקביות פירורי לחם.
מפזרים מעל תערובת אוכמניות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מילוי אוכמניות מבעבע ציפוי קרמבל משחימים קלות, כ 20 דקות. מגניב לחתוך לריבועים. אחסן שאריות במקרר.