ריבועי ביסקוויט בטטה מזוגגת
ריבועי ביסקוויט בטטה מזוגגים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בטטה, סוכר, בטי קרוקר® עשיר & קרם מוכן להפיץ ציפוי וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ריבועי קינוח בטטה, ביסקוויט Dilly ריבועים, ו ריבועי ביסקוויט טונה.
הוראות
מחממים תנור ל 450°. פירס בטטה עם מזלג מספר פעמים. מיקרוגל על 8 עד 12 דקות או עד מכרז.
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לקלף תפוחי אדמה.
מניחים בטטה בקערה קטנה. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מערבבים בחמאה וחמאה עד חלקה.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח 1/2 כפית קינמון בקערה גדולה.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד שהתערובת נראית כמו קמח תירס. מערבבים בתערובת בטטה רק עד מעורבב.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש 10 עד 15 פעמים. טפיחה לתוך 10 אינץ 'מרובע, על 1/2 אינץ' עבה.
חותכים לריבועים 16 (2 1/2 אינץ').
מניחים ריבועים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased גדול.
אופים 10 עד 15 דקות או עד הקצוות העליונים הם חום זהוב עמוק.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב 5 דקות.
מערבבים זיגוג 1/4 כפית קינמון בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה 5 עד 10 שניות או עד pourable.