ריבועי ביסקוויט טונה
ריבועי ביסקוויט טונה יכולים להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, בצל, רוטב לסלט ראנץ ' וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריבועי ביסקוויט דילי, ריבועי ביסקוויט בצל מעושן, ו ריבועי ביסקוויט בטטה מזוגגים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו חלב, מיונז ורוטב סלט. מערבבים את תערובת הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק 5-8 פעמים.
טפיחה לתוך משומן 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים שלבו את הטונה, הסלרי, הבצל, התענוג ואבקת השום.
מורחים על קרום; למעלה עם גבינה.
אופים עוד 4 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מקשטים בעגבנייה אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין פינו נואר, מרלו ורוז סלין. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.