קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

גלילי אביב וייטנאמיים קלאסיים

גלילי אביב וייטנאמיים קלאסיים
אגרולים וייטנאמיים קלאסיים עשויים להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכו לחנות ותביאו חזיר טחון, אטריות אורז, נייר אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גלילי אביב וייטנאמים, ספרינג רולס וייטנאמי., ו גלילי אביב וייטנאמים.

הוראות

1
מניחים את החזיר בקערה בינונית, מוסיפים את כל שאר החומרים מילוי, ומערבבים היטב. יהיה לך על 2 כוסות של מילוי. תניח בצד. (אתה יכול להכין את המילוי קדימה ולאחסן במיכל אטום היטב במקרר עד 12 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הגדר את שתי צלחות גדולות או מגש שטוח. להרטיב מגבת תה היטב, ואז לסחוט החוצה ולמקם על משטח העבודה שלך. למלא קערה רחבה או אגן עם 2 אינץ ' של מים חמים. (או, למלא עם בירה אינץ 1 ולהוסיף מים חמים 1 אינץ', לעשות תערובת חמה; ראה הערות.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בירהבירה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
3
אם באמצעות ניירות עגולים קטנים או טריזים, לטבול נייר בנוזל החם השריית עד שהתרכך היטב, ואז להניח על מגבת התה הלח (מניחים את הטריז עם הנקודה הפונה ממך).
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
מניחים כפית נדיבה של המילוי על הנייר בקו 2 אינץ ' ארוך ליד ובמקביל לקצה העגול הקרוב אליך.
5
לגלגל את הקצה מעל המילוי, ואז לקפל על הצדדים של נייר האורז להתגלגל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
גלולגלול
6
מניחים את הגליל המוגמר על צלחת או מגש, בצד התפר למטה, ומכסים עם מטלית לחה. חזור על הלחמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
אם באמצעות ניירות גדולים, נייר רטוב 1 ביסודיות עד מתרכך, ולאחר מכן מניחים על מגבת התה הלחה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
8
מניחים 2 כפות דל מילוי בשורה על 5 אינץ ' לאורך העטיפה, הרבה מתחת לקו האמצע, משאיר גבול i-inch בכל קצה של הקו. מקפלים את הקצה הקרוב ביותר לך על המילוי, לקפל על הצדדים של נייר האורז, להתגלגל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
גלולגלול
9
מניחים על הצלחת או המגש, מכסים במטלית לחה, וחוזרים עם הניירות הנותרים ומילוי.
10
(הלחמניות ניתן להרכיב עד 3 שעות קדימה מאוחסנים, אטום היטב, במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
כאשר מוכן לטגן, להגדיר כמה מתלים או צלחות גדולות מרופדות במגבות נייר, ויש מגבות נייר נוספות מוכן. גם להגדיר כף מחורץ.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
12
מניחים שני ווקים יציבים או מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. (ניתן להשתמש רק באחד, כמובן; זה פשוט ייקח יותר זמן.)
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
13
מוסיפים שמן בוטנים לעומק של כ 1 אינץ 'בכל ווק בנקודה העמוקה ביותר או אינץ' במחבת, וחום עד חם. (השתמש מעט יותר שמן אם טיגון לחמניות ארוכות או גדולות יותר.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
14
בדוק את הטמפרטורה על ידי הטלת פיסת נייר אורז רטוב לתוך השמן. זה צריך לשקוע ולאחר מכן מיד לעלות בחזרה לאט, בלי להחשיך. אם זה כהה עולה במהירות, השמן חם מדי; להוריד את הטמפרטורה מעט במידת הצורך. אנו מוצאים הגדרה איפשהו בין בינוני ובינוני גבוה כדי להיות אידיאלי.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
שמן בישולשמן בישול
15
הוסף את הלחמניות אחד בכל פעם כדי המחבתות, להיזהר לא להתיז את עצמך עם שמן חם, ללא צפיפות; ודא את הלחמניות לא נוגע ללב. (אתה כנראה צריך לעשות שתי קבוצות לפחות, גם אם באמצעות שני מחבתות גדולות או ווקים.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
16
לאחר שתוסיף את הלחמניות לשמן, הם ישרקו במרץ כפי שהם משחררים לחות לתוך השמן החם, ואז בועת theyll ואת נייר האורז ישתנה מרקם. השתמש מרית להפוך את הלחמניות כך שהם מבשלים באופן שווה, אבל להיות עדין איתם כך שאתה לא לקרוע את העורות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
17
מבשלים במשך 7 עד 10 דקות, עד הזהב בכל רחבי, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחורץ להעביר מתלה נייר או צלחת. חזור עם הלחמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
18
מסדרים את האטריות המבושלות, אם משתמשים, ואת צלחת סלט על מגשים אחד או יותר, כך האורחים יכולים לשרת את עצמם כרצונם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
19
לחלופין, לארגן צלחת אישית של אטריות וסלט מרכיבים עבור כל אורח.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
20
שים את רוטב השולחן בקערות תבלין בודדות כך שכל אדם יש רוטב טבילה אישי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
21
מגישים את הלחמניות על צלחת אחת או יותר; אם מגישים לחמניות ארוכות, לחתוך במחצית או לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
22
מאמר var
23
Type_27_data = {};
24
מאמר
25
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.