קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי הלבשת Panettone

ריבועי הלבשת Panettone
אם 41 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ריבועי ההלבשה Panettone עשוי להיות עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 183 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, שאלוט בננה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבועי רוטב לחם תירס דרומיים, Panettone, ו Panettone (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחתוך את שאלוט (או לקלף ורבע הבצל) ורבע וליבת התפוחים, בערך לחתוך את הפנצ ' טה (או בייקון). זרוק את שאלוט או בצל ואת חתיכות תפוח לתוך קערה של מעבד מזון יחד עם גבעולי סלרי, נשבר לשניים, ואת עלי מרווה, ולעבד בפרץ קצר כדי להתחיל את החיתוך, לפני הוספת בערך לחתוך pancetta( או בייקון), ולאחר מכן בליץ במלוא מהירות עד קצוץ דק. אל תדאגו לגבי הרטיבות של התערובת; דייסה היא מה שאני מצפה. אתה יכול לקצוץ הכל ביד, אם כי; במקרה זה, לא מצפה לקבל הכל כמו טחון כפי שהוא היה במעבד. הכל הולך.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן בטעם שום במחבת רחבה וכבדה ומטגנים את התערובת הזאת, מערבבים מדי פעם, במשך 10-15 דקות, עד הירקות et al. התרככו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את התערובת המטוגנת לקערה גדולה, להתפורר בערמונים, לגרר בגרידת הלימון ולסחוט את המיץ, ואז לקרוע ולהתפורר בפנטונה, ו—אני משתמש בידיים שלי בשביל זה—לשלב הכל לתוך ממרח רטוב, ריחני. (אם אתה עושה את זה מראש, להשאיר אותו להתקרר בשלב זה, ואז לכסות ולהעביר למקרר שבו הוא יכול לעמוד עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ערמוניםערמונים
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כאשר אתה מוכן לבשל את זה, מחממים את התנור ל 204° ולתת את ההלבשה לבוא לטמפרטורת החדר. לחשוף את הקערה, להכות את הביצים ומערבבים אותם, ולאחר מכן להפיץ את התערובת למחבת לסכל או צלחת משומנת קל, ואופים במשך 25-30 דקות, עד הקצוות חום ולהתחיל לבוא מן המחבת או צלחת ובוחן עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
עבור מתאבנים, תן למחבת להתקרר במשך 30 דקות ולאחר מכן לחתוך ל 48 ריבועים קטנים בגודל ביס—או ל 24 חתיכות גדולות ללוות בשר קלוי, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.