קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי הלבשת Panettone

ריבועי הלבשת Panettone
אם 41 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ריבועי ההלבשה Panettone עשוי להיות עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 183 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, שאלוט בננה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבועי רוטב לחם תירס דרומיים, Panettone, ו Panettone (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחתוך את שאלוט (או לקלף ורבע הבצל) ורבע וליבת התפוחים, בערך לחתוך את הפנצ ' טה (או בייקון). זרוק את שאלוט או בצל ואת חתיכות תפוח לתוך קערה של מעבד מזון יחד עם גבעולי סלרי, נשבר לשניים, ואת עלי מרווה, ולעבד בפרץ קצר כדי להתחיל את החיתוך, לפני הוספת בערך לחתוך pancetta( או בייקון), ולאחר מכן בליץ במלוא מהירות עד קצוץ דק. אל תדאגו לגבי הרטיבות של התערובת; דייסה היא מה שאני מצפה. אתה יכול לקצוץ הכל ביד, אם כי; במקרה זה, לא מצפה לקבל הכל כמו טחון כפי שהוא היה במעבד. הכל הולך.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את השמן בטעם שום במחבת רחבה וכבדה ומטגנים את התערובת הזאת, מערבבים מדי פעם, במשך 10-15 דקות, עד הירקות et al. התרככו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את התערובת המטוגנת לקערה גדולה, להתפורר בערמונים, לגרר בגרידת הלימון ולסחוט את המיץ, ואז לקרוע ולהתפורר בפנטונה, ו—אני משתמש בידיים שלי בשביל זה—לשלב הכל לתוך ממרח רטוב, ריחני. (אם אתה עושה את זה מראש, להשאיר אותו להתקרר בשלב זה, ואז לכסות ולהעביר למקרר שבו הוא יכול לעמוד עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ערמוניםערמונים
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
כאשר אתה מוכן לבשל את זה, מחממים את התנור ל 204° ולתת את ההלבשה לבוא לטמפרטורת החדר. לחשוף את הקערה, להכות את הביצים ומערבבים אותם, ולאחר מכן להפיץ את התערובת למחבת לסכל או צלחת משומנת קל, ואופים במשך 25-30 דקות, עד הקצוות חום ולהתחיל לבוא מן המחבת או צלחת ובוחן עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
עבור מתאבנים, תן למחבת להתקרר במשך 30 דקות ולאחר מכן לחתוך ל 48 ריבועים קטנים בגודל ביס—או ל 24 חתיכות גדולות ללוות בשר קלוי, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.