ריבועי חגב
ריבועי חגב עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-72 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, קרם דה מנתה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי חגב, ריבועי חגב קפואים, ו ריבועי קינוח חגב (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במצב באמצע וחימום תנור ל 191°. חמאה קלה 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה קו עם 2 גיליונות מחורצים של רדיד, עוזב 2 אינץ ' overhang על כל הצדדים. נייר כסף לחמאה.
להמס חמאה ושוקולד עם סוכר חום בסיר כבד 3 ליטר על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
להקציף ביצים וניל עד בשילוב.
לטאטא בקמח, קקאו, ומלח עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה ואופים עד סט ודוקרן עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים הקפדה, כ 20 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, על 1 1/2 שעות.
להביא קרם לרתיחה בסיר 2-3 ליטר ולהסיר מחום.
יוצקים על שוקולד לבן בקערה.
בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן להקציף עד חלקה. מערבבים בcrème de mente ותמצית וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד עבה, על 1 שעה.
להביא קרם לרתיחה בסיר 2-3 ליטר ולהסיר מחום.
יוצקים שוקולד מריר בקערה.
בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן להקציף עד חלקה. צמרמורת, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -30 דקות.
מורחים גנאש מנטה מעל גבי בראוני מקורר בשכבה דקה אפילו באמצעות מרית אופסט, ואז להירגע עד המשרד אבל עדיין דביק מעט, על 30 דקות.
מורחים שוקולד גנאש על נענע ומקררים עד המשרד, על 2 שעות.
הרם את הקינוח מתוך מחבת באמצעות בלטה לסכל. הפעל סכין כבדה מתחת למים חמים ולנגב יבש, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות של קינוח (1/4 אינץ ' מכל צד).
חותכים קינוח לריבועים לקלף מנייר כסף.
* ריבועים לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, מקורר במיכל אטום 3 שבועות.* אנו ממליצים Droste קקאו לא ממותק שוקולד מריר Lindt עבור מתכון מסוים זה.