ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן
לך לחנות ותביא את השוקולד של בייקר, חלב מרוכז, ממרח גבינת שמנת פילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן, ריבועי מוס שוקולד קפואים, ו פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מרובעת 9 אינץ ' מצופה פלסטיק.
מיקרוגל 5 עוז. שוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 2 דקות. או עד נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מקציפים גבינת שמנת להפיץ בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב. להתמזג שוקולד נמס ותותים.
להקציף בשוט מגניב; לשפוך מעל קרום.
להקפיא 6 שעות או עד המשרד.
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה. גילוח נשאר 1 עוז. שוקולד לתוך תלתלים; מקום על קינוח. השתמש בניילון נצמד כדי להסיר קינוח מהמחבת לפני חיתוך כדי לשרת.