קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן

ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן
לך לחנות ותביא את השוקולד של בייקר, חלב מרוכז, ממרח גבינת שמנת פילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן, ריבועי מוס שוקולד קפואים, ו פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מרובעת 9 אינץ ' מצופה פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
2
מיקרוגל 5 עוז. שוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 2 דקות. או עד נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מקציפים גבינת שמנת להפיץ בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב. להתמזג שוקולד נמס ותותים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת שמנתממרח גבינת שמנת
תותיםתותים
שוקולדשוקולד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
להקציף בשוט מגניב; לשפוך מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקפיא 6 שעות או עד המשרד.
5
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה. גילוח נשאר 1 עוז. שוקולד לתוך תלתלים; מקום על קינוח. השתמש בניילון נצמד כדי להסיר קינוח מהמחבת לפני חיתוך כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.