ריבועי סהר נקניק וגבינה מפילסברי
ריבועי סהר נקניק וגבינה מפילסברי עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה יש 96 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתאים ל-32 ומחירו 28 סנט למנה מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם נקניקיית חזיר בתפזורת קלה, גבינת שמנת, גבינת צ'דר חדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 2 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פילסברי, לחמניות ארוחת ערב בקירור או פילסברי, יצירות סהר, גיליון בצק מקושקש בקירור, ריבועי סהר נקניק וגבינה, ו ריבועי נקניק סהר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
אם משתמשים בגלילי סהר: גלגלו 1 פחית בצק ל -2 מלבנים ארוכים.
מניחים בתבנית אפייה מזכוכית לא משומנת בגודל 13 על 9 אינץ '(3 ליטר); לחץ על התחתית ו -1 / 2 אינץ ' כלפי מעלה כדי ליצור קרום. אם משתמשים ביריעות בצק: מגלגלים 1 פחית בצק.
מניחים בתבנית אפייה מזכוכית לא משומנת בגודל 13 על 9 אינץ '(3 ליטר); לחץ על התחתית ו -1 / 2 אינץ ' כלפי מעלה כדי ליצור קרום.
במחבת 12 אינץ ' מבשלים נקניק על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד שכבר לא ורוד.
הסר נקניק מהמחבת; השלך טפטופים. לאותה מחבת, מוסיפים גבינת שמנת. מבשלים על אש נמוכה עד להמסה.
מוסיפים נקניק מבושל; מערבבים למעיל. כפית באופן שווה על קרום בתבנית אפייה.
אם משתמשים בגלילי סהר: גלגלו פחית בצק שנייה על משטח העבודה. לחץ כדי ליצור מלבן בגודל 13 על 9 אינץ'; לחץ בחוזקה על נקבים כדי לאטום. בזהירות במקום מעל גבינה. אם באמצעות בצק גיליונות: לפרוש שני יכול של בצק על משטח עבודה. לחץ כדי ליצור מלבן בגודל 13 על 9 אינץ'. בזהירות במקום מעל גבינה.
אופים 21 עד 26 דקות או עד להזהבה. מגניב 15 דקות.