ריבועי ספומוני
ריבועי ספומוני עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. אם יש לכם דובדבנים מסוכרים, אגוזי פיסטוק, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. נסו ספומוני ספינרים, ספומוני מזויף, ו ספומוני מטורף (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים ביצה וניל. במהירות נמוכה מקציפים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מעצבים בצק ללבנה וחותכים בשליש.
ממיסים 2 1/2 כפות של מיני צ ' יפס. משטחים בצק חלק 1, מגרדים שוקולד מומס מעל ולשים בזהירות עד לקבלת תערובת אחידה. ללוש את שאר הצ ' יפס. עם כפות הידיים, להתגלגל לתוך חבל 2 רגל. לשטח כדי 1/2 אינץ.
מוסיפים 2 טיפות צבע מאכל ירוק ולשים לתערובת, ומפזרים קלות בקמח במידת הצורך. ללוש פיסטוקים קצוצים.
רול לתוך 2-רגל חבל, לשטח, לחתוך במחצית (לטיפול קל יותר) ומקום מקצה לקצה על שוקולד שכבה. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר, לישה בצבע מאכל אדום 1 טיפה, ואז הדובדבנים.
מגלגלים, משטחים, חותכים ומניחים על שכבת פיסטסיו.
חותכים לשני בלוקים של 1 מטר; מרובע את הצדדים ככל האפשר. עוטפים ומצננים עד ליציבות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
חותכים גושי בצק צונן לרוחב בפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
הניחו 1 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות לא משומנות.