ריבועי עוגת גבינה עם לימון
אם יש לכם סוכר מגורען, לקשט: ציפוי גלידת אוכמניות, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. מתכונים דומים: ריבועי עוגת גבינה עם לימון, ריבועי עוגת גבינה עם לימון, ו ריבועי עוגת גבינה עם לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מרססים 12 ריבועים של מחבת עוגיות בר קלפלון קלאסית עם ספריי אפייה הוסיף קמח.עם מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת וסוכר רק עד חלקה.
מוסיפים את הלבן ביצה ומערבבים על המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר רק עד מעורבב — לא overbeat ביצה לבן; מערבבים את השמנת החמוצה. הגדר aside.In קערה נוספת, מערבבים את תערובת העוגה, תערובת פודינג, ביצה, שמן ומים ומכים עם מערבל שנערך ביד עד חלקה.כף כף של בלילת לימון על פני החלק התחתון של כל ריבוע להתפשט בעדינות, כך שכל ריבוע מכוסה.שים כף נדיבה של חמאת גבינת שמנת על בלילת הלימון.
אופים במשך 18 דקות או רק עד צמרות וישבנים להופיע להגדיר.
בואו מגניב במשך כ 10 דקות במחבת, ואז בזהירות לחטט עוגות מתוך מחבת ולהגדיר על מדף קירור.
מעבירים למקרר כדי להתקרר ולקרר.לקישוט, לשים קצת ציפוי גלידת אוכמניות באמצע, או לשים כמה שבבים לבנים בשקית במקפיא חובה כבדה, מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות, ללוש שקית קטנה, ולחזור עד מותך. חותכים את הפינה התחתונה צינור מעל עוגות.