ריבועי פאדג'מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ריבועי פאדג'מקדמיה. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבועי לחם בננה אגוזי מקדמיה של ניקי, פאדג'אגוז מקדמיה, ו פאדג'אגוז מקדמיה.
הוראות
מקם את המתלה באמצע התנור.
מחממים את התנור ל 191°. קו 10 1/2 x 15 1/2 x 1-אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם רדיד אלומיניום חמאה לסכל.
בקערה בינונית, ביסודיות לטאטא יחד את הקמח, קינמון, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה מעל סיר של מים רותחים בקושי, להמס לאט את החמאה והשוקולד. מערבבים מדי פעם.
הסר מהחום, באמצעות מקצף, למזג את הסוכר החום לתערובת, ערבוב עד מותך. בהדרגה לערבב את הסוכר מגורען. מערבבים את הביצים ואת הוניל.
מוסיפים את החומרים יבשים, ערבוב רק עד בשילוב. אל תגזים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה, להחליק אותו עם גב כף.
מפזרים את פני השטח עם אגוזי מקדמיה ולחץ אותם בעדינות לתוך הבלילה.
אופים במשך 13 עד 15 דקות, או עד שהחלק העליון מוגדר והרף מתחיל להתרחק מצדי המחבת. אל תיקח יותר מדי. הריבועים צריכים להישאר מעט לחים מבפנים. (הערה: אם הבלילה עולה במחבת במהלך האפייה, לדקור את הבועות בעדינות עם מזלג לשחרר את האוויר.)
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד כמעט מגניב.
בעוד הבר מתקרר, לעשות את הזיגוג. כדי אינטרנט הבר, לטבול מקצף קטן לתוך זיגוג לשרבט אותו על פני המחבת. אם הזיגוג הופך עבה מדי, דק אותו עם קצת מים חמים מאוד.
בואו לעמוד עד הזיגוג מוגדר.
בזהירות להרים את הבר מן המחבת על ידי אחיזה בנייר כסף משני הצדדים ומניחים אותו על קרש חיתוך גדול. משוך את הצדדים של רדיד לחתוך לריבועים 2 אינץ באמצעות להב דק, סכין חדה. אחסון: לאחסן במיכל אטום, שכבות בין רצועות נייר שעווה, עד 5 ימים. עוגיות אלה עשויים להיות קפואים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA