קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי פאדג'מקדמיה

ריבועי פאדג'מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ריבועי פאדג'מקדמיה. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבועי לחם בננה אגוזי מקדמיה של ניקי, פאדג'אגוז מקדמיה, ו פאדג'אגוז מקדמיה.

הוראות

1
מקם את המתלה באמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את התנור ל 191°. קו 10 1/2 x 15 1/2 x 1-אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם רדיד אלומיניום חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
3
בקערה בינונית, ביסודיות לטאטא יחד את הקמח, קינמון, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בקערה גדולה מעל סיר של מים רותחים בקושי, להמס לאט את החמאה והשוקולד. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
5
הסר מהחום, באמצעות מקצף, למזג את הסוכר החום לתערובת, ערבוב עד מותך. בהדרגה לערבב את הסוכר מגורען. מערבבים את הביצים ואת הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את החומרים יבשים, ערבוב רק עד בשילוב. אל תגזים.
7
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה, להחליק אותו עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים את פני השטח עם אגוזי מקדמיה ולחץ אותם בעדינות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
9
אופים במשך 13 עד 15 דקות, או עד שהחלק העליון מוגדר והרף מתחיל להתרחק מצדי המחבת. אל תיקח יותר מדי. הריבועים צריכים להישאר מעט לחים מבפנים. (הערה: אם הבלילה עולה במחבת במהלך האפייה, לדקור את הבועות בעדינות עם מזלג לשחרר את האוויר.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד כמעט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בעוד הבר מתקרר, לעשות את הזיגוג. כדי אינטרנט הבר, לטבול מקצף קטן לתוך זיגוג לשרבט אותו על פני המחבת. אם הזיגוג הופך עבה מדי, דק אותו עם קצת מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
12
בואו לעמוד עד הזיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
13
בזהירות להרים את הבר מן המחבת על ידי אחיזה בנייר כסף משני הצדדים ומניחים אותו על קרש חיתוך גדול. משוך את הצדדים של רדיד לחתוך לריבועים 2 אינץ באמצעות להב דק, סכין חדה. אחסון: לאחסן במיכל אטום, שכבות בין רצועות נייר שעווה, עד 5 ימים. עוגיות אלה עשויים להיות קפואים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
נייר שעווהנייר שעווה
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
14
טעם
15
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA