ריבועי פאי דלעת
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 191 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו שייק חלבון פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, שיבולת השועל והסוכר החום.
חותכים בחמאה עד שהתערובת מתפוררת. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה.
בקערה גדולה מקציפים חומרי מילוי עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים מעל קרום.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל מילוי.
אופים 15-20 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב. אחסן במקרר.