קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי פולנטה אננס עם שרימפס

ריבועי פולנטה אננס עם שרימפס
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ריבועי פולנטה אננס עם שרימפס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 294 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מרווה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ריבועי פולנטה מתובלים פריכים, ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות, ו ריבועי פולנטה עם חמוציות מוסטרדה.

הוראות

1
הפוך את פולנטה: להביא את המרק לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא פולנטה ומבשלים, לטאטא, עד עבה וקרם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במרווה ובאננס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אננסאננס
פולנטהפולנטה
מרקמרק
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מברשת 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת עם שמן צמחי; להוסיף את פולנטה להפיץ באופן שווה. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הכינו את השרימפס: מחית את האננס בבלנדר עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מניחים 1/4 כוס מחית בקערה (שומרים את השאר לשימוש אחר) עם שרימפס, שמן זית, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק, ואז לכסות ולשרות בטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר את השרימפס מהמרינדה ועטוף רצועה של פרושוטו סביב כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
עוטףעוטף
6
הפוך את הרוטב: להמיס את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה לבשל עד כתמים חומים מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מהחום ומערבבים באננס.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
8
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני מברשת עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
9
חותכים את הפולנטה ל 12 ריבועים וגריל עד מסומן, 2 עד 3 דקות לכל צד. גריל שרימפס עטוף פרושוטו עד השרימפס הוא ורוד, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פולנטהפולנטה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מגישים את השרימפס על ריבועי פולנטה, טפטוף עם רוטב חמאה ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
11
צילום: סטפני פולי