קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי רסק תפוחים

ריבועי רסק תפוחים
ריבועי רסק תפוחים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רסק תפוחים, ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: רסק תפוחים, רסק תפוחים, ו רסק תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x8 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
קרם חמאה, סוכר, ביצים ווניל; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
3
מערבבים בקינמון, קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים צימוקים, אגוזים ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
4
מערבבים היטב.
5
מניחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכן ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
חותכים לריבועים ומגישים.