ריבועי רסק תפוחים
ריבועי רסק תפוחים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רסק תפוחים, ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: רסק תפוחים, רסק תפוחים, ו רסק תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x8 אינץ תבנית אפייה.
קרם חמאה, סוכר, ביצים ווניל; לנצח היטב.
מערבבים בקינמון, קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים צימוקים, אגוזים ורסק תפוחים.
מניחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכן ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.