ריבועי תות-משמש-שיבולת שועל
ריבועי תות-משמש-שיבולת שועל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לכם שמן canolan, סוכר חום, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan), ריבועי משמש, ו ריבועי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 - או 9 אינץ ' מחבת מרובע.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, 1/2 כוס שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, שמן, וניל וביצה עם מזלג עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב. שמור בצק כוס 1/2 בקערה קטנה לציפוי.
טפיחה נשארת בצק במחבת (אם הבצק דביק, ריסוס אצבעות עם תרסיס בישול או קמח קל).
מורחים שימורים על הבצק; מפזרים משמשים.
מוסיפים 2 כפות שיבולת שועל והחמאה לבצק השמור; מערבבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר. טיפת כפות קטנות של תערובת שיבולת שועל באופן שווה על משמשים.
אופים 25 עד 28 דקות או עד העליון הוא זהב המשרד. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות. עבור ריבועים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.