ריבל קוצ'ן
ריבל קוצ'ן מסתובב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 69 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה בלתי אפשרי. נסו אפרסק קוצ'ן, גברת בראון 'ס קוצ' ן, ו קרנברי קוצ'ן עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים שמרים ב 1/4 כוס מים חמים אשר 1 כפית סוכר נוספה.
צורבים 2 כוסות חלב; מוסיפים 1/2 כוס סוכר, קיצור ומלח. מגניב לפושר. מקציפים ביצים.
מוסיפים קמח מספיק להכנת בלילה עבה בינונית ומקציפים היטב.
מוסיפים ביצים טרופות ושמרים מומסים, מקציפים היטב. מערבבים פנימה את יתרת הקמח. כשסמיך מדי לערבב בכף, יוצקים על קרש מקומח. ללוש בצק עד חלקה וגמישה.
מכניסים בצק לקערה משומנת, ומניחים לתפוח עד לגודל כפול. מחלקים ל -2 חלקים. ללוש כל אחד למטה, ולרדד כך שיתאים לתבנית בגודל 13 על 9 אינץ'.
מכניסים 1 1/2 כוס סוכר למחבת כבדה ומשחימים תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 3 כוסות מים. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס. סר יחד 3 כפות קמח 3/4 כוס חלב; מוסיפים את מי הסוכר. מבשלים עד שהתערובת סמיכה כמו רוטב. מגניב.
מורחים על עוגות קפה לא אפויות.
מערבבים 1 כוס קמח, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, 1 כף סוכר וקינמון עד לקבלת פירורים.
מפזרים תערובת ריבלים מעל עוגת קפה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 25 דקות, או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר