ריבס, אגס ואגסים מתפוררים
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח העלאת עצמי, סוכר דמררה, ציפורן הקרקע, וסוכר חום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ריבס-ברי מתפורר, ו Hasleback אגס מתפורר.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת, ואז מוסיפים את האגסים, ריבס, סוכר, קינמון וציפורן, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-12 דקות או עד רק במכרז. מחלקים את ריבס בין 4 מנות ovenproof (או להשתמש 1 צלחת גדולה) ולהניח בצד.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
כדי להפוך את התוספת להתפורר, להטות את כל החומרים למעבד מזון ודופק לפירורים.
מפזרים את הציפוי על מילוי הפרי, ואז אופים במשך 30 דקות או עד חום זהוב על גבי.
מגישים עם גלידת וניל או שמנת כפולה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את הקרמבל עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "