קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

ריבס ו Compote תות שדה

ריבס ו Compote תות שדה
ריבס וקומפוט תות יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 75 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, עשב לימון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: קומפוט ריבס תות, קומפוט ריבס תות, ו תות שדה-ריבס Compote.

הוראות

1
מניחים את ריבס, מיץ תפוזים, lemongrass, ו 1/2 כוס הסוכר בקערה בינונית, לא מגיבה; לזרוק לשלב באופן שווה, ולאחר מכן להפריש בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.בינתיים, במקום הנותרים 1/4 כוס סוכר, תותים, ו וניל pod וזרעים בקערה קטנה; לזרוק לשלב באופן שווה, ולאחר מכן להפריש בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אליקסיר גאליקסיר ג
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר את תערובת ריבס לסיר בינוני על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה בועה ואת ריבס משחרר מיצים שלה, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס מתחיל להתפרק, כ 5 דקות.מערבבים את תערובת התות לתוך תערובת ריבס ומבשלים שנחשפו במשך 5 דקות נוספות. (לא לערבב לעתים קרובות מדי—אתה רוצה תותים להחזיק את הצורה שלהם.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום, להשליך את תרמיל וניל, ולהניח בצד להתקרר. מקררים את compote מקורר במיכל עם מכסה הידוק עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
CompoteCompote