ריבס ו Compote תות שדה
ריבס וקומפוט תות יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 75 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, עשב לימון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: קומפוט ריבס תות, קומפוט ריבס תות, ו תות שדה-ריבס Compote.
הוראות
מניחים את ריבס, מיץ תפוזים, lemongrass, ו 1/2 כוס הסוכר בקערה בינונית, לא מגיבה; לזרוק לשלב באופן שווה, ולאחר מכן להפריש בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.בינתיים, במקום הנותרים 1/4 כוס סוכר, תותים, ו וניל pod וזרעים בקערה קטנה; לזרוק לשלב באופן שווה, ולאחר מכן להפריש בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.
להעביר את תערובת ריבס לסיר בינוני על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה בועה ואת ריבס משחרר מיצים שלה, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס מתחיל להתפרק, כ 5 דקות.מערבבים את תערובת התות לתוך תערובת ריבס ומבשלים שנחשפו במשך 5 דקות נוספות. (לא לערבב לעתים קרובות מדי—אתה רוצה תותים להחזיק את הצורה שלהם.)
הסר מהחום, להשליך את תרמיל וניל, ולהניח בצד להתקרר. מקררים את compote מקורר במיכל עם מכסה הידוק עד 4 ימים.