קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

ריבס קרוש ומרק וניל

ריבס קרוש ומרק וניל
ריבס Jellied & מרק וניל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך נאלץ ריבס, שמנת קרושה, תרמיל וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבס-מרנג וניל, ריבס-קומפוט וניל, ו לחם ריבס עם וניל.

הוראות

1
מאוד מסודר לחתוך את ריבס לתוך אורכי 5cm, ולאחר מכן לחתוך כל אורך לאלות מסודרות, על הגודל של גפרורים עבים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
הפוך את הסוכר, תרמיל וניל וזרעים, יין וגבינת לימון למחבת רחבה ויוצקים מעל 800 מ " ל מים קרים. תן הכל מערבבים טוב כדי לפזר את הסוכר מעט, ולאחר מכן להגדיר על חום בינוני בהדרגה להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להגביר את החום גבוה כך הסירופ רותח ממש מהר, ואז לכבות את החום ומיד לערבב את הריבס. מכסים את המחבת עם צלחת או מכסה ולהשאיר להתקרר לחלוטין, ואז לשפוך 350ml של סירופ ושמורה. צנן את שאריות הריבס והסירופ.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
משרים את הג ' לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים את הסירופ השמור במחבת קטנה, ואז מכבים את החום. בעדינות להרים את הג ' לטין, לתת לו לסחוט, ולאחר מכן להוסיף אותו למחבת להתמוסס בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים לתוך 6 קערות הגשה, ואז לשים במקרר ולהשאיר להגדיר לילה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
כדי לשרת, בעדינות לשבור את הג ' לי קצת בכל קערה, לתת את rhubarb מערבבים טוב, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחורצת כפית כפית אפילו שכבה של ריבס לתוך כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים על חלק מהסירופ ומניחים כפית של שמנת קרושה באמצע כל קערה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o